Pärmar

Alla behöver pärmar för att hålla ordning på sina papper. Vad som skiljer våra pärmar från masstillverkade dito, är att vi kan anpassa produkten efter Era önskemål och behov, utan att priset skjuter i höjden.

Pärmar kan göras i mängder av kulörer med olika ytstruktur, från den vanliga matta pärmfolien till bl.a. lack och plysch. Att vaddera en pärm kan ge ett mer sofistikerat intryck.

Tryck i alla färger ordnas lätt, allt från enklare logos till avancerade fyrfärgsbilder. En variant är att låta oss svetsa in Er egen trycksak i glasklar plast.

Vi begränsar oss inte till enbart A4-format! Ni kan få pärmarna tillverkade för A3, A5, A6 eller någon helt annan storlek, liggande eller stående.

 


Formgivning och format

Pärmen utformas efter ändamålet. Ryggbredden anpassas till inlagan genom val av mekanism:

Ringmekanismen finns för alla hålsystem i mångaringstorlekar. I Sverige är den s.k. triodelningen vanligast.

Ringmekanismen kan lätt placeras på flera sätt, exempelvis genomnitad eller dold.

Gaffelmekanismen finns för 30 respektive 50 mm ryggbredd.


Ute efter något som "inte finns"?

Inred pärmen efter dess användningsområde. Vi skräddarsyr den produkt Ni söker. Plats för visitkort, anteckningsblock, disketter, CD-skivor, kvittenser eller Era egna förslag.

Kanske pappersklämmor och pennhållare i flera extra sektioner om så krävs, kan skapa den sälj-, konferens- eller reklampärm som Ni inte hittar någon annan stans!


 

Mappar, fickor och omslag

Kontorsmappar med logo, fodral för medlemskort, fickor till er pärm, omlsag till ert informationshäfte, visitkortsfickor, självhäftande fickort, offertmappar...

Flera standardformat finns och om det inte räcker så ordnar vi den storlek Ni söker!


Register

I många färger och flera tjocklekargör vi register i precis vilket format som helst, t.ex. extra brett för att göra det möjligt att ha fickor med hålad stam i inlagan, utan att fliken skyms.

Flikindelningen anpassas till inlagan. Avrunda inte flikantalet i onödan! Vi gör så många som behövs, varken mer eller mindre.

Fliktryck med siffror eller texter underlättar sökning, likaså förtryckt försättsblad. Våra register är hållbara och ändå förhållandevis billiga.


 

Fritt fram för egna idéer!

Vi är öppna för nya idéer och arbetar gärna med att försöka förverkliga Era önskemål. Här presenterar vi en del tips och exempel på specialtillverkade varor:


Till sist

Finns det inga "vanliga" pärmar?

Självklart har vi också en del standardvaror i lager. Vita register 1-5, 1-10, 1-20, 1-31 och A-Ö finns med blått och svart tryck. Vita gaffelpärmar hel- och halvrygg med glasklar ficka för istopp på rygg och framsida samt dito rinpärmar finns för A4.

 

 

 

Hur lång tid tar det?

Vi är kända för våra korta leveranstider, det är en del av vår service. Som regel tar ett arbete två veckor, men detta är givetvis tänjbart.

Vi svarar gärna på frågor om tillverkning, priser o.s.v. Välkommen att ta steget vidare mot egna smarta produkter!

Maila oss!